Συμβουλευτική


Ομαδικό εργαστήριο επαγγελματικής πληροφόρησης με θέμα: «Νέες Τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας: Η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ»

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας πραγματοποίησαν ομαδικό εργαστήριο επαγγελματικής πληροφόρησης με θέμα: «Νέες Τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας: Η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ». Το εργαστήριο υλοποιήθηκε στο ΣΔΕ Νάουσας την Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2020. Στο πλαίσιο του ομαδικού εργαστηρίου πληροφόρησης παρουσιάστηκε αναλυτικά η διαδικασία υποβολής αίτησης, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΑΣΕΠ από την Επιστημονική Συνεργάτη – Σύμβουλο Απασχόλησης του ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. Θωμαή Ε. Δημητριάδου. Επιπλέον, η επιστημονική συνεργάτης του Ινστιτούτου Εργασίας παρείχε διευκρινίσεις σε απορίες που διατύπωσαν οι εκπαιδευόμενοι σχετικά με τις προκηρύξεις του δημοσίου.


Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Δυσλειτουργικές Σχέσεις στην Οικογένεια – Ο ρόλος του Συμβουλευτικού Κέντρου και οι παρεχόμενες υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία».

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Νάουσας σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Δυσλειτουργικές Σχέσεις στην Οικογένεια – Ο ρόλος του Συμβουλευτικού Κέντρου και οι παρεχόμενες υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ οι οποίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς και τις απορίες τους σχετικά με θέματα σχέσεων στην οικογένεια καθώς και τη διαχείριση καταστάσεων κρίσης που προκύπτουν μέσα από τη δυσλειτουργική σχέση του ζευγαριού επηρεάζοντας τόσο τους ίδιους όσο και τα παιδιά τους.

Το ΣΔΕ ΝΑΟΥΣΑΣ ευχαριστεί το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας για την ανταπόκριση και την υποστήριξη στην εκδήλωση αυτή.


Εργαστήριο Ομαδικής Επαγγελματικής Πληροφόρησης

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο πληροφορικής το Εργαστήριο Ομαδικής Επαγγελματικής Πληροφόρησης για εργαζόμενους και ανέργους με θέμα “Εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα” από το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ. Εισηγήτρια η σύμβουλος σταδιοδρομίας του ΣΔΕ Νάουσας κ. Θωμαή Δημητριάδου.


Εργαστήριο Επαγγελματικής Συμβουλευτικής 4/12/2018

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε εργαστήριο επαγγελματικής συμβουλευτικής με θέμα “Ορθή συμπλήρωση ηλεκτρονικών αιτήσεων για εργασία: η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ” από την κ. Θωμαή Δημητριάδου σύμβουλο απασχόλησης στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας, παράρτημα Βέροιας. Ευχαριστούμε θερμά την κ. Δημητριάδου για την πολύτιμη βοήθειά της!